Uitleg bitcoins

Stap 1: Ga naar: https://bitonic.nl/order

Hier kunt u met IDEAL Bitcoins kopen, die u vervolgens naar uw persoonlijke portemonnee stuurt. Stuur eerst je gekochte bitcoins naar je eigen wallet via www.bitonic.nl. Dit kan eenvoudig via Ideal. Op deze wallets hoef je je niet te legitimeren en kun je ze eenvoudig rechtstreeks naar ons opsturen 🙂

Vul het gewenste BTC-bedrag in (tip: koop altijd iets meer, aangezien er ook transactiekosten van toepassing zijn) Belangrijk! Gebruik uw eigen BTC-adres dat is gegenereerd op basis van uw portemonnee. Dit wordt gegenereerd wanneer u op “Ophalen” klikt in de onderstaande foto. Kopieer en plak dit in je ontvangstadres in Bitonic om de bitcoins op je cake wallet te ontvangen.

Stap 2: Download je portemonnee op: https://cakewallet.com/

Gebruik altijd je eigen Cakewallet ontvangstadres bij Bitonic, anders wordt deze niet geaccepteerd. Gebruik NIET het BTC-adres uit onze shop, dit kan alleen als u betaalt met uw Cake Wallet, anders kan de transactie worden stopgezet. Vul dan je gegevens in, deze worden eenmalig per e-mail gecontroleerd. Voer het adres in dat u uit uw taartportemonnee heeft gegenereerd in de onderstaande pijl!
Zodra de bitcoins op uw Cake Wallet zijn aangekomen, klikt u op “Verzenden” en voert u het bitcoin-adres in en het bedrag dat u aan het einde van de bestelling zult ontvangen.
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Scroll to Top