Waarom mensen juist nu meer Zolpidem kopen

Waarom mensen juist nu meer Zolpidem kopen

Waarom mensen juist nu meer Zolpidem kopen.

 

Urenlang klaarwakker in bed liggen. Niet kunnen slapen of constant ‘s nachts wakker worden. Veel Nederlanders hebben last van slaapproblemen en slaapstoornissen. Maar wat kan je doen als je alles al hebt geprobeerd? Je drinkt geen koffie, gebruikt je telefoon ‘s avonds niet meer, maar toch blijft
slapen moeilijk. In dit soort gevallen kan een slaapmiddel de oplossing bieden. Maar waarom kiezen zoveel artsen en patiënten juist nu voor Zolpidem? In dit artikel duiken we dieper in dit medicijn en de voordelen die het heeft boven andere slaapmiddelen die verkrijgbaar zijn in Nederland.

 

 

Wat is precies de Zolpidem werking

 

In tegenstelling tot veel andere medicijnen die worden voorgeschreven bij slapeloosheid is Zolpidem een puur slaapmiddel. Dit wil zeggen dat het geen pijnstiller of gevoel onderdrukker is. Het heeft maar 1 functie: ervoor zorgen dat je lichaam in slaap wil vallen. Om je de precieze werking uit te
leggen moeten we eerst uitleggen hoe je lichaam normaal gesproken in slaap valt: Zodra je gaat slapen geeft je brein een signaal af aan je lichaam. Dit stofje in je hersenen zorgt ervoor dat je lichaam kan ontspannen en de ‘slaap’ wordt opgewekt. Mensen die last hebben van slaapproblemen hebben vaak last van het feit dat hun lichaam dit actieve stofje niet aanmaakt wanneer ze willen slapen. Zolpidem geeft dit stofje vrij, zodat je alsnog in slaap kan vallen. Doordat het dus op een kunstmatige manier exact dezelfde stof afgeeft die je lichaam normaal ook aan kan maken is het een heel effectief slaapmiddel. Wel bestaat het gevaar dat je na verloop van tijd zelf steeds minder van dit stofje aanmaakt omdat je lichaam compleet op de medicatie gaat vertrouwen. Hierdoor ontstaat afhankelijkheid. Om dit te voorkomen raden we aan dit medicijn nooit meerdere nachten achter elkaar te gebruiken, en niet langer dan 2 weken in te nemen.

 

 

Welke slaapproblemen kan je hiermee aanpakken

Men heeft het vaak over slaapproblemen, maar het exacte probleem kan per persoon heel erg uiteenlopen. Voor directe hulp dat precies bij jouw situatie past raden we altijd aan om contact met je huisarts op te nemen. Een medisch professional kan dan persoonlijk naar je situatie kijken, en kan dit veel beter en sneller aanpakken dan online advies. Over het algemeen kunnen deze slaapproblemen aangepakt worden met slaapmedicatie:

 

 

Moeilijk slapen bij geluidsoverlast.
Geluidsoverlast van buren, verbouwingen of werkzaamheden zijn vaak sporadisch of van korte duur. Niet iedere avond slaap je slecht, maar de avonden met overlast zijn heel hinderlijk. Bij dit soort externe klachten kan een slaapmiddel zoals Zolpidem erg effectief zijn. Doordat je het slechts een of twee keer gebruikt is de kans op gewenning en afhankelijkheid erg laag.

 

 

Fysieke problemen of pijn.
Mensen die een operatie hebben ondergaan, mensen met fysieke pijn of blessures kunnen moeilijk in slaap vallen. In dit soort gevallen kan een dokter ervoor kiezen om dit slaapmiddel voor te schrijven, alhoewel er vaak eerst wordt gekozen voor een krachtige pijnstilling en slaapmiddel ineen, zoals Diazepam. Dit hangt af van de specifieke situatie.

 

 

Mentale problemen en slaapstoornissen.

Niet alle pijn is fysiek. Ook mentale problemen kunnen zorgen voor slechte slaap. Stress, zorgen, depressie en rouw kunnen tot veel kopzorgen leiden. In dit soort gevallen kan een slaapmiddel een tijdelijke oplossing bieden zodat de bron van de mentale problemen aangepakt kan worden.

 

 

Zolpidem of Zopiclon, wat is beter?

Beide medicijnen hebben eigenlijk dezelfde werking, alleen de praktijk leert dat de een net wat beter bij een patiënt kan passen dan de andere werkingsduur, activatietijd en meer verschillen kunnen hier impact op hebben. Lees van beide producten de bijsluiter goed door en vraag aan je huisarts
wat de beste keuze voor jou is. Over het algemeen zijn beide medicijnen een goede optie.

 

 

Medicatie of slaapmiddel, wat is de correcte keuze?

Bij slaapproblemen met externe factoren zoals pijn wordt er vaak eerst gekozen voor medicatie voordat slaapmiddelen ingezet worden. Zoals we net al hebben uitgelegd, een slaapmiddel lost niet de achterliggende problemen op die zorgen voor een slaapprobleem. Het pakt geen pijn aan, het lost geen stress op, het zorgt ervoor dat je in slaap valt. Het is niet dat de een een betere keuze is dan de ander, zowel medicatie als een slaapmiddel hebben hun doel. Wat het beste bij jou past hangt dus af van jouw specifieke situatie.

 

 

Waarom je voor Medicatie 24/7 kiest

Of je nu langdurig moeite hebt met slapen of binnenkort een tijdelijk slaapprobleem verwacht vanwege verbouwingen, onze online apotheek staat voor je klaar. Maar neem dat niet alleen van ons aan, kijk ook eens naar de vele goede Zolpidem ervaringen van onze klanten. Met alle voordelen die wij bieden is het geen wonder dat klanten massaal hun voordeel doen met onze online apotheek:

 

 

Vandaag besteld, morgen in huis

Medicatie is levensbelangrijk. Daarom vinden wij het belachelijk dat je bij onze concurrenten soms wel weken op je bestelling moet wachten. Doordat veel apotheken vanuit het buitenland leveren krijg je een lagere kwaliteit en moet je lang wachten op je bestelling. Daarom regelen wij dit met een hele
eenvoudige belofte: vandaag je bestelling geplaatst? Dezelfde dag nog verzonden. Hierdoor zorgen wij ervoor dat iedere bestelling in principe binnen 1 werkdag al bij jou in huis is. Geen huisarts, geen tweede afspraak, gewoon een snelle levering.

 

 

Omdat je een betrouwbare apotheek nodig hebt

Medicatie 24/7 is de enige vertrouwde online apotheek in Nederland die 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar is voor al jouw medicatiewensen. Van slaappillen tot pijnstillers en erectiemiddelen, bij ons ben je altijd aan het juiste webadres.

 

 

Regel eenvoudig jouw betaling

Hoe je ook voor je bestelling wilt betalen, wij zorgen dat we het ondersteunen. Je betaalt eenvoudig met bitcoin via onze site, maar kan er ook voor kiezen om rechtstreeks contant te betalen. Betaal je liever met iDeal? Dan hebben wij daar ook een methode voor.

 

 

Discrete service van bestelling tot levering

Jouw privacy staat bij ons op de eerste plek. Daarom gaan wij uiterst voorzichtig om met iedere bestelling. Alle medicijnen worden in een blanco  verzending verpakt zodat alleen jij weet wat je in huis krijgt. Geen postbode of huisgenoot die hoeft te weten wat er in jouw pakketje zit of wat jouw gezondheidsproblemen zijn.

 

 

 

 

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Scroll to Top